Category Archives: Srpska lakros liga

Srpska lakros liga sezona 2018/2019

Serbian Lacrosse League   Location: Belgrade, Serbia, Stadion FK Borca, JNA bb Dates: • Group Stage: • 11.03.2018 start at 11:00am • 25.03.2018 start at 11:00am • 07.04.2018 start at 11:00am   Games/Regulations: • All games will be played on a full size field 4×15 min • One group round is played per day. So… Pročitaj više »

Zombiji šampioni Srbije

Završena je prva sezona Srpske lakros lige na najbolji mogući način, odličnom, atraktivnom finalnom utakmicom između Beogradskih Zombija i Beogradskih Fantoma. U utakmici koja je obilvala atraktivnim potezima, brzom igrom i lepim golovima, u neizvesnoj završnici pobedu je odnela ekipa Zombija. Rezultat na kraju utakmice je bi 11 prema 10 za nove šampione SLL-a ,… Pročitaj više »

Iz produžetka u finale

U Subotu 27. Maja nastavljena je SLL. Posle zimske pauze i reprezentativnih obaveza nastavljena je premijerna sezona Srpske Lakros Lige. Kao što znate, prvi deo sezone Beogradski Fantomi su završili na prvom mestu i automatski obezbedili svoje mesto u velikom finalu SLL-a. U polufinalnoj utakmici u borbi za drugog finalistu, sastali su se Beogradski Zombiji… Pročitaj više »

Polifinale SLL

Srpska Lakros Liga (SLL) ulazi u samu završnicu. Nakon jesenjeg dela prvenstva dobili smo prvog finalistu, ekipu Beogradskih Fantom. U Subotu, 13.05.2016. godine odigraće se polufinalna utakmica između ekipa Beogradskih Zombija i Novosadskih Titana. Pobednik u ovoj utakmici ide u veliko finale SLL i imaće priliku da se bori za prvu titulu u premijernoj sezoni… Pročitaj više »