Category Archives: Reprezentacija

Dvomeč sa Bugarskom

Kao što možete videti osmesi su na licima naših reprezentativaca! To je zato što je, još jedan uspešan vikend za Srpski lakros za nama. U subotu naš tim je pobedio sa 7:2, dok je danas slavio sa 4:3, što čini 4:0 u pobedama protiv Bugarske reprezentacije. Želimo da im čestitamo na odličnoj borbi kako u… Pročitaj više »

Kapiten: Verujem u ovaj tim!

Nakon trećeg trening kampa koji se održao u Pragu i ulaska u poslednju fazu priprema pred Evropsko prvenstvo koje će se održati u Finskoj od 8. do 15. Jula, kapiten reprezentacije Srbije, Aleksandar Jovanović izneo je svoje mišljenje o timu i pripremama za EBLC2017. „Mislim da je ekipa pokazala spremnost da se nosi sa reprezentacijama… Pročitaj više »

Trening kamp nacionalnog tima i pripreme u Češkoj

Prošlog vikenda, od 21. do 23. Aprila, srpska lakros reprezentacija učestvovala je na E-Box 2017 kampu u sklopu priprema i procesa selekcije igrača za Evropsko prvenstvo u Box Lakrosu. Trening kamp je bio održan u Radotinu, u prelepom istorijskom gradu Pragu u Češkoj i sastojao se od tri dana treninga i prijateljskih utakmica sa drugim… Pročitaj više »

National New Year tournament

New Year Celebration on the Lacrosse field On January 1st, we opened up year 2017 in the best (some would probably say “the coldest way” as well) possible way – on the Lacrosse field joined by our friends from Israel, United States, Poland and Slovenia. At FC BASK stadium in Belgrade we welcomed Polish and… Pročitaj više »