Polifinale SLL

Postavio | 06-05-2017

srpska-lakros-liga

Srpska Lakros Liga (SLL) ulazi u samu završnicu. Nakon jesenjeg dela prvenstva dobili smo prvog finalistu, ekipu Beogradskih Fantom. U Subotu, 13.05.2016. godine odigraće se polufinalna utakmica između ekipa Beogradskih Zombija i Novosadskih Titana. Pobednik u ovoj utakmici ide u veliko finale SLL i imaće priliku da se bori za prvu titulu u premijernoj sezoni SLL. Utakmica će se odigrati u Borči na terenima FK BSK Borča.

Beogradski Zombiji, najstariji lakros tim u Srbiji i definitivno jedan od najznačajnijih timova na ovim prostorima, tim koji je dao veliki broj reprezentativaca svakako nije očekivao da ne uđe direktno u finale SLL. Sada će sigurno biti više nego spremni za predstojeću utakmicu. Sa druge strane, tim Novosadskih Titana je ostvario zapažene rezultate u prvom delu lige. Momci su pokazali da znaju da igraju i da se ne plaše ni jednog protivnika ali veliki posao i zadatak ih čeka protiv jakih Zombija. Ovo će biti jedna veoma zanimljiva utakmica, pre svega jer je u pitanju ulazak u finale takmičenja.

Svim učesnicima SLL-a, Srpski Lakros Savez želi puno uspeha u predstojećim utakmicama, lepog druženja i pre svega uživanja u lepoti lakrosa! Srećno!