E-BOX 2022

E-BOX 2022

April 21, 2022 Uncategorized 0

Nakon zimske pauze naši momci su nastavili tamo gde su stali i sada ih očekuje sledeća stanica pred Evropsko prvenstvo, a to je pripremni turnir za reprezentacije u Pragu pod nazivom E-Box. Turnir u glavnom gradu Češke predstavlja prijateljski turnir u kome se takmiče brojni evropski nacionalni timovi u sklopu priprema za prvenstvo u Nemačkoj, gde će naš nacionalni tim učestvovati u podmladjenom sastavu.

Turnir se održava od 22. do 25. aprila, a našu reprezentaciju očekuju tri prijateljske utakmice. 

Na prvoj utakmici, koja će se održati u petak, 22.04, naši igrači  će se po prvi put  susresti sa Reprezentacijom Škotske.

U subotu od 17:45h sledi najveći test, a to je utakmica sa vice prvacima Evrope i domaćinima turnira, a najveći fokus biće da naši novi igrači steknu svoje prvo veliko iskustvo i u pravoj borbi primene naučeno. 

Poslednju utakmicu ekipa će igrati u nedelju od 10:15h. Protivnik u ovoj utakmici biće nacionalni tim Holandije sa kojim se Srbija susrela prvi put na Svetskom prvenstvu 2019. u Kanadi i zabeležila prvu pobedu.

Ovaj turnir za našu reprezentaciju predstavlja pretposlednju i najznačajniju stanicu priprema za Evropsko prvenstvo kao i jedno novo, bogato iskustvo za naše nove igrače. 

Sve utakmice naše reprezentacije možete pratiti na zvaničnom youtube kanalu turnira LCC Radotin.

Napred Srbija!