Преглед 2021. године

Преглед 2021. године

January 21, 2022 Uncategorized 0

Срећни празници! 

Како је 2021. година иза нас, надамо се да ће ова година бити различита од претхнодих, да ће ово бити година у којој ће се све полако вратити у нормалу. Иако је пандемија корона вируса знатно утицала на планове и активности, можемо рећи да је 2021. година била успешна за српски лакрос.

Први подкаст о лакросу у Србији

May be an image of text

У фебруару је завршен подкаст FACEOFF. Био је то први подкаст серијал о лакросу у Србији. Желимо да се захвалимо Александру и Владимиру на издвојеном труду. Уколико нисте испратили, све епизоде су доступне на нашем YouTube каналу https://www.youtube.com/channel/UCOaIZ5kKQnPmldX7gtGlmLQ

Јубиларни 10. Зомби куп померен за 2022.

Из поред огромне жеље да организујемо јубиларни 10. Зомби куп, због пандемије смо одлучили да га померимо за ову годину. Велике планове имамо за овај јубиларни куп, датум је већ заказан, 14. – 15. мај. Очекујемо вас! 

Више информација на:

https://www.facebook.com/ZombiesCup

Београдски Зомбији освајају Словенију

Свака част Београдским Зомбијима који су освојили први Триглав куп у Словенији. Београдски Зомбији су освојили турнир без иједне изгубљене утакмице. Овај турнир је био први турнир за Београдске Зомбије који се играо по новим Олимпијским правилима. Свака част момци! 

Лакрос постао Олимпијски спорт

No photo description available.

Лакрос је званично постао Олимпијски спорт! Ово је још један велики корак ка учешћу на Олимпијским играма. Честитамо свима који су дали свој допринос да се ово оствари. Велико хвала World Lacrosse и European Lacrosse Federation (ELF)!

Сомбор игра лакрос!

У октобру смо били у Сомбору, где је направљен велики корак ка напретку лакроса у Србији оснивањем новог тима, тима Сомбор Алигатора! Са нестрљењем пратимо развој новог клуба у Србији. 
Велика захвалност иде и World Lacrosse.

Први припремни камп репрезентације Србије

Од 7. до 14. децембра је одржан први припремни камп репрезентације Србије. Поред припреме националног тима за Европско првенствно, организован је и камп за почетнике. Камп је водио Сту Степарн, дугогодишњи селектор репрезентације Србије. Ово је била прилика да се нови играчи детаљније упознају са лакросом. Такође овом кампу су присуствовали и играчи из новог тима, Сомбор алигатори. Све похвале за учеснике кампа!

Овај камп је била и последња активност за 2021. годину. Ова година доноси нове изазове. Најбитнији за нас је Европско првенство у Немачкој, које се одржава почетком августа. Поред тога, имамо и јубиларни 10. Зомби куп, који планирамо да освојимо, наравно! 🙂

Ако и ти желиш да будеш део репрезентације Србије,

ПРИЈАВИ СЕ, ЧЕКАМО ТЕ!