Lakros kamp 2021.

Lakros kamp 2021.

December 6, 2021 Uncategorized 0

U organizaciji Srpskog Lakros Saveza, ove godine će se u terminu od 07. do 14 decembra održati prva faza priprema nacionalnog tima u vidu kampa za predostojeće Evropsko prvenstvo u boks lakrosu koje se očekuje na proleće naredne godine. Podsetimo se da se prvenstvo održava u Nemačkom gradu Hamburgu, gde se naša reprezentacija uspešno plasirala. Kamp će voditi Stu Steparn, dugogodišnji selektor reprezentacije Srbije, koji će tokom sedam dana kampa testirati spremnost igrača iz Srbije i započeti još jednu priču u istoriji srpskog lakrosa. Trenutni sastav reprezentacije se oseća spremno i sa velikim entuziazmom iščekuje pripreme kako bi u što boljoj formi nastupili na predstojećem takmičenju.

Stu Steparn

Pored nacionalnog kampa tokom vikenda biće organizovan i kamp za nove igrače u kojem će učestvovati devojčice i dečaci iz novo formirane ekipe Aligatori iz Sombora. Cilj kampa je da se novi ljubitelji ovog sporta, a nadajmo se i budući reprezentativci, još više upoznaju sa pravilima Box Lacrosa, kao i osnovama same igre. 

 

Aligatori sa reprezentativcima

Lakros Savez Srbije takođe poziva sve zainteresovane za lakros da posete kamp i na taj način se još bolje upoznaju sa lakrosom.

Očekujemo vas!