Novogodišnja utakmica

Novogodišnja utakmica

January 9, 2019 Uncategorized 0

Sa ponosom možemo da kažemo da smo prvi sport u Srbiji koji je radno otpočeo novu, 2019. godinu. 01.01.2019. godine, Srpski lakros Savez i lakros reprezentacija su ugostili lakros reprezentaciju Izraela i miks tim Evrope. Utakmice su se igrale prvog januara 2019. godine na terenima FK Bask u Beogradu.

Pored muških timova svoju utakmicu su odigrale i igračice Izraelske reprezenacije protiv miks tima Evrope. Sa ponosom možemo da kažemo da su i tri devojke iz Srbije nastupale za miks tim Evrope i da su se odlično pokazale.

Odigrane su četiri prijateljske utakmice, tri utakmice muških selekcija i jedna utakmica ženskih selekcija. Tokom utakmica prikazan je lep lakros sa par atraktivnih poteza i dosta golova. I ako je rezultat u drugom planu, treba napomenuti da su na kraju najuspešniji bili igrači Izraela koji su ostvarili dve pobede, dok je naša reprezentacija pobedila miks tim Evrope, a od reprezentacije Izraela izgubila.

Drago nam je da smo mi u Srbiji imali priliku da odigramu prvu lakros utakmicu u 2019. godini ne samo u Evropi već na celom svetu. Hvala reperzentaciji Izraela i Izraelskom lakros savezu na odličnoj saradnji kao i momcima iz evropskog miks tima. Takođe, želimo da se zahvalimo Lakros savezu Izreala na donaciji u opremi potrebnoj za dalji razvoj ovog sporta u Srbiji.

Ovo su ujedno bile i poslednje međunarodne utakmice u Srbiji pred Zombi Kup 2019 koji će se održati od 5-7 Aprila 2019 godine u Beogradu.   

Svima želimo uspešnu lakros sezonu i vidimo se u Beogradu u Aprilu!!!